Home Cart0 Scroll Top

Pomoć

Na ovoj stranici nalaze se odgovori na najčešće postavljana pitanja, ukoliko ne pronađete odgovor na Vaše pitanje, pišite nam putem forme za podršku.

Kako da naručim radio streaming paket?

Naručivanje paketa je jednostavan proces, posetite stranicu Paketi u gornjem meniju i na stranici pronadjite paket koji Vam najviše odgovara. Kliknite na vidi još a zatim na opciju „Dodaj u korpu“. Posle toga, idite na stranicu za potvrdu porudžnine, napravite nalog i unesite ispravan e-mail. Nakon aktivacije paketa, sve podatke dobićete na navedenu e-mail adresu.

Da li su cene na godišnjem nivou?

Da, period zakupa servera je 1 godina, cena koja je istaknuta pored paketa važi za period od 12 meseci.

Kako da pristup kontrolnom panelu mog radio servera?

Najlakši način je da se ulogujete na sajt i da u okviru svog naloga pristupite panelu. Takođe, panelu možete pristupiti i putem linka koji ste dobili na email prilikom proručivanje. U zavisnosti od host mašine adresa za login može biti u ovom formatu: https://as1.radioserveri.com/login

Kako da prijavim problem ili predlog?

Radio serveri uglavnom rade besprekorno, ukoliko imate potrebu da nas kontaktirate u vezi bilo čega, pišite nam direktno na [email protected] ili putem kontakt forme.

Da li je moguće platiti iz inostrastva/dijaspore?

Da, ukoliko ste u inostranstvu, možemo Vam poslati i račun putem PayPal-a. Potrebno je da otvorite tiket ovde.

Da li je moguće povećati paket?

Da, kontaktirajte nas putem forme i paket će biti povećan, razlika u ceni se plaća prema preostalom broju meseci u paketu.

Kako da platim račun za moju narudžbinu?

Prilikom porudžbine dobićete email u okviru kojeg se nalazi Opšta uplatica u PDF formatu koju možete korisititi za uplatu. Na PDF računu nalazi se i IPS za online plaćanje preko sistema NBS.

Radio streaming za prodavnice i lokale

Radio/audio streaming paketi se mogu koristiti za strimovanje muzike u prodavnicama. Ukoliko zelite jednostavan nacin upravljanja muzikom u svojim lokalima, mozete korisititi neki od radio streaming paketa. Streaming plejer radi na svim uredjajima i obicnu internet konekciju, u okviru kontrolnog panela mozete ubaciti i svoje reklame koje mozete vrteti prema zeljenim terminima. Za vise informacija, pozovite ili pisite putem kontakt forme.